En liten..

Uppdatering! Hej pa er dar hemma! Om nu undrar sa finns det inga a, a eller o pa denna datorn...Nu ar det sondag igen och ytterligare en vecka har gatt. Tiden gar verkligen sjukt fort nu men jag trivs jatte bra och har hittat manga goa manniskor att hanga med! Helgen har varit ganska lungn men bra. I fredags var jag lite sliten efter tordagen bravader nar vi firade Nina, en mycket trevlig kvall som slutade med att vi bade hann med att ga till the beachbars och downtown sa det var lite tva flugor i en small for mig for har inte varit pa nagot av stallerna tidigare! iaf pa fredagen fick jag inte sa mycket gjort men pa kvallen gick vi pa en stepshow, helt galet och helt galna manniskor i publiken, fan vad dom skriker! Senare kom Sofia pa besok hos oss i International House vilket var mycket trevligt =). Igar blev det en morgon promenad i osregnet med Nina. Vi hittade en mkt bra affar men hor och hapna BRA mat! =) sa vi stannade dar och kakade frukost. Sen dess har helgen mest inneburit plugg for min del och det ser inte battre ut idag hehe...
Ville bara uppdatera er lite pa vad som har hant under veckan. Hur som helst jag trivs bra och ar glad att jag ar har!

Ha en trevlig sondag dar hemma, eller ja det ar val kvall nu men sov gott senare.

Puss o kram Frida.

Nya Brillor haha


Mina Fynd! Eller ja några av dem ;)


Nu sååå...

Gör jag ett nytt försök att uppdatera bloggen..håll tummarna att det håller hela vägen. Iaf kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev innan men ska försöka göra mitt bästa för att minnas :)
Nu börjar det kännas att man kommit in i vardagen här. I veckorna är det mest plugg varvat med träning (eller jag snart iaf, hehe har börjat seriöst idag hehe) som gäller och på helgen blir det lite mer festligt :)
I fredags var jag och Sofia en svensk tjej från Landskrona och åt middag och såg en bio, mycket mysigt och på lördagen åkte jag, Nina och Martina till Independece Mall, ett stort köpcentrum här och shoppade hela dagen!! Tror det eller ej men det blev en hel del för min del ;) Det mesta inhandlades på Forever 21 men även på andra affären som Victoria Secret! Men nu blir det till att spara pengarna ett tag för vi planerar att åka till Mexico, Cancun under Spring Break och det kommer nog kosta en slant om man säger så.
Nu på tordag ska vi fira Nina från Schweitz för hon fyller år, blir nog förmodligen att vi åker till "The Beachbars" här, ska bli kul för jag har inte varit där tidigare. Har inte varit Downtown än heller och har inte sett stranden här vilket är illa!! Får ta tag i det nästa helg för denna helgen kommer bestå av plugg, plugg och återigen plugg!! Har två prov nästa vecka plus en inlämning och imorgon har jag en muntlig presentation inför hela klassen, 5 min lång!! Jag kommer dö, så snälla håll era tummar för mig imorgon..
I övrigt trivs jag bra, har ju varit här i över 3 veckor nu så tiden går verkligen snabbt, men ska väl inte ljuga och säg att jag inte vill att tiden ska gå fort fram till Spring Break nu! :) För jag vill SOLA!! Vädret här är för tillfället lite halvkallt och blåsigt men betydligt varmare än hemma kan jag tänka mig. Känns lite som tidig vår här!

 

Hoppas allt är bra med er och glöm inte att kommentera tycker ni har blivit sämre på det på sistonde ;)

Hörs snart igen. Puss o kram Frida.


Abraham Lincon


Vita huset


Back on track!!

Hallo ja!

Nu är jag tillbaka efter en fantastisk weekend i Washington DC, eller ja Washington var helt underbart men hostelet vi bodde på va det äckligaste jag varit med om. Lakanen luktade illa så jag har tvungen att ha min handuk över mitt hår för annars hade jag nog fått löss eller nåt..phua..och toaletten ska vi inte tala om men men... Under helgen som gått har vi  iaf hunnit med en massa både sett en hel del sevärdigheter som Vita huset, Abraham Lincon monumentet och två museum. Självklart hann vi med lite shopping med i Georgetown och två utekvällar =). Shopping här i USA är verkligen sjukt bra och BILLIGT!!!! Under helgen köpte jag två par skor ett par rosa ballerina från Uraban Outfitter (Ivana, Nedzla och Cajsa jag vet att ni blir avundsjuka nu ;) ett par Levi´s skor som ser ut som converse typ för 20 dollar, 140 spänn helt sjukt!! haha en jacka, två tröjor, ett par jenas och en klänning på Zara för 127 dollar, I´m in heaven!! Hoppas även på lite mer shopping denna helgen på bland annat forever 21 :)
Annars så är det mest plugg nu i veckan eftersom att jag inte pluggade något i helgen. På fredag eller lördag hoppas jag att vi ska åka till ett köpcentrum här i Wilmington och jag hoppas även på att få se stranden här, har hört att den ska vara riktigt fin nämligen. Även vädret här har vänt drastiskt vilket jag gillar. Förra veckan var det kallt som attan men idag när jag gick till skolan var det vår i luften, helt underbart!!!
Måste även berätta att jag fick ett kul besked idag nämligen att Mormor, Morfar och My kommer och hälsar på mig i påsk, blev verkligen jätte glad =)

Kommer med mer uppdatering snart, tack för alla kommentarer!

Puss o kram Frida.


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Hej på er!

Förlåt jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera bloggen men har så sjukt mkt att göra varje dag ( vilket iofs är bra). Jag har typ läxa till varje lektion villket är lite ovant än så länge..men men det kommer man nog in i snart.
Så lite uppdatering..So far so good, allt flyter på i det hektiskt tempo två lektioner varje dag och som sagt en massa läxor. På kvällarna hänger vi mest inne i någon rum och pratar. Nu i veckan har vi även bokat en tripp till Washington DC så vi åker redan imorgon och stannar tills på mån eftersom vi är lediga då med (Martin Luther King Day) :) Ser fram emot det jätte mkt och lovar att lägga ut bilder i nästa inlägg som förmodligen kommer att bli efter helgen.


Jag hoppas att allt är bra med er där hemma och jag blir så glad när jag ser att så många har kommenterat :) good work!

Nu ska jag snart ha lunch med min Student Mentor och några andra tjejer i koridorren men vi hörs snart igen!

Puss & Kram Frida.

Emilie från Canada


Astrid från Frankrike och Joselyn (min rumskompis) från Chile


På Red Robin, sjukt stora & goda hamburgare


Ett måste!


Downtown


Uppdatering

Hello darlings!

Nu äntligen kommer en uppdatering om veckan eller nja knappa veckan som har gått hitills. Jag måste säga att det var jobbigare än vad jag trodde att komma in i rätt dygnsrymt igen, har varit så sjukt jet leg att jag knapp kunnat hålla ögona öppna på varken kvällarna eller på dagarna men nu börjar jag känna min normal igen.
Nåja nog om det..
Mycket har hänt under denna veckan så mycket att det känns sjukt att jag faktiskt bara har varit här i 4.5 dag nu..Skolan satte som sagt igång dagen efter vi kom hit vilket var lite jobbigt eftersom man kände att man blev lite inslängd i det direkt men det gick bra även om jag var måttligt nervös när vi på första lektionen var tvugna att gå upp och presentera den vi satt jämte inför hela klassen. Men som sagt det är ju lite därför jag är här eftersom att det är en STOR utmaning som jag tror jag kommer ha nytta av senare. Under de första dagarna hade jag lite svårt att hänga med när lärarna pratade för de pratar så fort verkligen..men nu börjar allt sakta men säkert kännas bättre =) Förutom att jag har haft alla mina lektioner nu ( alla mina klasser) som alla känns bra har jag träffat en massa goa människor både från Chile, Finland, Canada, Sydkorea, Frankrike, Nederländerna m.m och sista men inte minst USA! Alla är verkligen jätte trevliga och omtänksamma och frågar om man vill följa med överallt, det uppskattas väldigt mycket när man är ny och lite ensam i ett nytt land. Jag ska även träffa en svensk tjej som heter Sofia i dagarna. Hon är här och spelar golf under sin fjärde termin tror jag så ska bli spännade att se vem hon är.
Igår var vi även på party för första gången här. Vi har hos en amerikansk tjej och spelade spel och drack lite öl, en sjukt trevlig kväll verkligen. Idag har vi varit Downtown här i Wilmington, var inne på Victoria Secret och kan ju säga att jag kommer att handla ihjäl mig när innen innan jag åker hem. Vi ska även åka till Forever 21 i veckan och då ska det shoppas vill jag lova ;)
Annars har det inte hänt så mkt eller jo det har det men inget mer stort som jag kan komma på. Allt börja flyta på och jag börja faktiskt förstår att jag verkligen är här på riktigt nu!

Jag lovar att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen men denna veckan har som sagt varit lite hysterisk MEN rolig :)

Hörs snart igen.
XO/ Frida och nej jag har inte börjat säga XO vill bara retas lite med er där hemma ;)

Framme!

Hej på er där hemma!

Nu har vi äntligen kommit fram till Wilmington, checkat in och gått en lite promenad runt campus som verkligen är hur fint som helst. Imorgon kl 10 börjar skolan håll tummarna för att det ska gå bra =)
Eftersom vi missade vårt plan igår i New York fick vi bo över där en natt och åka vidare idag, lagom pigga och möra hehe. Men som sagt nu är vi på plats och jag har fått en trevlig roommate från Chile.

Är sjukt trött just nu så kommer med ett längre inlägg snart med lite bilder från bland annat Mc Donald´s som vi provade på flygplatsen i New York hehe lite skillnad från hemma.

Hoppas allt är bra med er där hemma. Puss o kram Frida.


RSS 2.0