Välkomna till Wilmington =)


Uppdatering...=)

Hello!!

Just nu sitter jag med mormor och morfar på deras hotellrum efter en middag nere i Lobbyn! Snart ska jag iväg på bio med de andra tjejerna från international house och imorgon åker jag mm, o mf till Myral Beach, South Carolina.

Nu är det inte lång tid kvar i det stora landet, bara 5 veckor kvar i skolan, sen blir det New Orleans med Nina (Schweitz) sen New York och sista men inte minst Fort Lauderdale men familjen. Innan dess ska jag njuta med nästan två veckor med mormor o morfar. Vi ska fira påsk någonstans söder ut, vart det blir får vi se..

Annars går allt bra, skolan flyter på o jag trivs med livet i Wilmington men ska väl erkänna att det ska bli skönt att resa runt lite snart.

Hoppas allt är bra hemma saknar er. Sov så gott.
Puss o kram Frida.

 


Miami

Heeeello!!

Nu har det gått ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen senast sorry, har haft så sjukt mkt att göra och har inte haft något jätte intressant att skriva faktiskt men nu är jag i MIAMI =)

Jätte häftig stad fylld med skyskrapor, klarblått vatten, fina stränder, stora drinkar och massa party, party!
Under vår första dag på stranden lyckades jag så klart bränna sönder mitt ansikte så nu måste jag ligga under en stor sjal resten av veckan, mycket smart! Men jag är inte ensam under första dagen brände sig alla och alla hade skolfrossa den första kvällen haha..

Nu ska vi snart ut och äta och två andra vänner från Australien som också pluggar med oss i Wilmington.
Lovar att uppdatera mer om veckan snart.

Saknar er där hemma. Puss o kram o sov så gott.


RSS 2.0